Nieuws

Nieuwe locatie!!

Jaahhhh...Groot nieuws! Wij hebben een nieuwe locatie gevonden voor de stichting!

Wat zijn wij blij zeg! 

Waardevol Leven stelt hun grote unit voor ons beschikbaar. 

Als wij het onderhoud verzorgen en de reparaties uitvoeren dan hoeven wij enkel het G.W.L. te betalen en geen huur!!

 

De Unit staat achter op de parkeerplaats van Waardevol Leven. 

Een mooie plek met genoeg parkeerplek en ruimte voor de deur.

Echter moet er een hoop gebeuren. Zo is het dak helemaal lek en moet deze compleet vernieuwd worden.

Schuiring Dakbedekking (www.schuiringdakbedding.nl) gaat deze kosteloos voor ons vervangen!! Wauw wat een gebaar!!

 

Door de lekkage is de unit echter vol vocht komen te zitten. 

Het plafond moet ook volledig worden vervangen. De isolatie platen van piepschuim hebben het vocht opgezogen waardoor er nieuwe isolatie moet komen, nieuwe balken en nieuwe plafondplaten. 

Ook de vloer zit inmiddels vol schimmel, net zoals de gordijnen. Het is zelfs zo erg dat de paddenstoelen binnen groeien.

 

Maar wij zien eigenlijk alleen maar mogelijkheden. De ruimtes binnen in de unit zijn heel ruim. We willen met OSB platen ruimtes creëren voor de functionaliteit en knusheid. Een kantoor, Kantine, maar ook een leuke zithoek waar iedereen gezellig een kopje koffie of thee kan nuttigen met evt. een goed boek erbij! 

 

Wij zien het dus helemaal voor ons. Wel willen we het gelijk goed doen. De gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers staat voorop. Daarom moet alles direct worden aangepakt. Dit neemt natuurlijk een groot kostenplaatje met zich mee, wat wij helaas niet hebben.

We zullen subsidies moeten gaan aanvragen, maar wij hopen ook dat we zelf meer ondernemers kunnen vinden die kosteloos voor ons materialen heeft. Of bedrijven die een mooie donatie willen doen. Zelf zullen wij onze mouwen opstropen en keihard aan de slag gaan. Dat doen we met alle liefde en plezier, want wij weten tenslotte waar wij het voor gaan doen. 

 

Lijkt het je wat om je medemens te helpen? Steun ons dan.

Als stichting hebben wij een ANBI status. Je kunt dus de donatie volgend jaar opgeven bij de belastingdienst om zo een deel terug te krijgen. Dit geldt zowel voor particulieren als ondernemers. 

We kunnen bij een mooi bedrag een goede tegenprestatie leveren, namelijk; Je reclamebord mag bij ons aan de voorkant van de unit worden bevestigd. Alleen op zondag komen er al zo'n ca 500 mensen naar de kerk en dan staat de parkeerplaats vol. Wie weet wat er voor je bedrijf dan nog uit gaat komen :) 

 

Wij hopen ca 20.000 Euro aan donaties/subsidies te mogen ontvangen. Hiervan kunnen wij alles gelijk doen. 

Wil jij ons helpen? Stuur ons dan een @mail naar steunjm@outlook.com

 

Hierbij de foto's van het geen wij moeten aanpakken. Zoals je kunt zien is het echt hardt nodig!

 

 

 

Collectanten Gezocht en nieuw onderkomen voor de stichting!!

Voor onze jaarlijkse collecteweek zijn wij op zoek naar collectanten in de volgende dorpen:- Loppersum- Westeremden- Middelstum- Stedum- Zeerijp

Lijkt het jou leuk om een paar straten voor onze stichting te lopen dan horen wij dit graag. Je mag ons dan een privé bericht sturen

Onze collecteweek is dit jaar van 30 Augustus t/m 4 September.

 

Ook zijn wij dringend opzoek naar een nieuw onderkomen voor onze stichting.

De woningen aan de Badweg hebben wij t/m November tot onze beschikking. Hierna staan wij als stichting op straat.

Zover mag het echt niet komen, want dit zou betekenen dat wij onze cliënten niet meer volledig kunnen ondersteunen.

Heb jij de gouden tip voor ons?

Stichting Steun Je Medemens is gesloten of heeft aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie Noord

Vanaf 10 Juli hebben wij 4 weken vakantie en zijn dan gesloten tot en met 8 Augustus!

Vanaf 9 Augustus tot en met 15 Augustus hanteren wij andere openingstijden/dagen ivm Zomervakantie. Dit zal per dag/week worden aangegeven op onze facebookpagina.

Gratis verzorgingsproducten en schoonmaakartikelen voor onze cliënten t.w.v. 30 euro

Met de mooie donatie van Lopec en een stukje eigen budget hebben wij allemaal verzorgingsproducten en schoonmaakartikelen aangeschaft. 

Hierdoor konden onze cliënten in de maand Mei producten komen uitzoeken met een totale waarde van 30 euro. 

Denk aan wasmiddel, toiletpapier, scheermesjes, zonnebrandcrème, Shampoo e.d. 

 

Bovenstaande producten zijn echt een aanslag op de cliënten hun weekbudget. 

Toen wij de cheque van Lopec ontvingen wisten wij dan ook gelijk een goede bestemming. 

De cliënten waren echt heel blij met dit extra pakket. 

LOPEC schenkt 1750 euro Stichting Steun Je Medemens 

Op 16 april heeft de voorzitter van de Lopster Energiecoöperatie, Tjitse Mollema, aan bestuurslid Hanneke Huizenga van Stichting Steun je Medemens een cheque uitgereikt van maar liefst 1750 euro. Het bedrag komt uit de uitkering die LOPEC jaarlijks ontvangt van energiebedrijf Energie VanOns voor de mensen in het dorp en omgeving die energie van EVO afnemen.

De leden van LOPEC kozen tijdens hun jaarvergadering op 1 april in meerderheid voor Steun je Medemens omdat deze stichting met de opbrengsten van een kringloopwinkel bewoners in Loppersum en wijde omgeving ondersteunt die het financieel zwaar hebben. Dit doel past prima bij de lokale activiteiten van LOPEC: opbrengsten lokaal en sociaal inzetten, óók voor de inwoners die het niet zo breed hebben. Steun je Medemens is een steun in de rug voor mensen die net niet in aanmerking komen voor voorzieningen als de voedselbank of toeslagen. Deze mensen vallen juist ook in coronatijd tussen wal en schip.

Hanneke en vrijwilliger Miranda Dusseljee (foto) zijn dolblij met de bijdrage. Ze zijn van plan om dit geld direct te besteden aan hun groep cliënten (dat zijn inmiddels ruim tachtig huishoudens). Huizenga vertelt dat het initiatief in 2017 is begonnen en dat ze in 2018 ‘officieel’ van start zijn gegaan met de stichting. Letterlijk zijn ze begonnen met niks. ‘Door de opbrengst van een Koningsdag konden we de notariskosten betalen’, vertelt Hanneke. Woningstichting Wierden en Borgen heeft Steun je Medemens tijdelijk twee woningen in Loppersum ter beschikking gesteld, waarvan één een winkel is (Badweg 63). Voor alle duidelijkheid: die kringloopwinkel is er voor iedereen. In de mooi ingerichte kamers zijn boeken, kleding, speelgoed, spelletjes en woondecoratie te vinden. Wat de spulletjes opbrengen, gaat linea recta naar de pakketten voor de cliënten. Hanneke: ‘Dat zijn verjaardagspakketten voor kinderen van onder de 14 jaar, Sinterklaas- en kerstpakketten en met Pasen dit jaar ook coronapakketten, omdat veel mensen nu extra onder corona te lijden hebben.’ De artikelen in de pakketten krijgt de stichting van bedrijven en winkels. De Coöp in Uithuizermeeden bijvoorbeeld draagt veel bij.

De woningen aan de Badweg mag de stichting tot oktober gebruiken. Maar intussen moet ze (weer) een ander onderkomen zien te vinden. Dus… de stichting hoopt van harte dat er iemand is die een ruimte weet of die er zelf een ter beschikking wil stellen, in of direct rond Loppersum. LOPEC ondersteunt dat natuurlijk van harte en doet hierbij een dringende oproep.

Paaspakketten 2021

Ook dit jaar hebben wij onze cliënten kunnen voorzien van een prachtig paaspakket.

Door de verkoop vanuit ingebrachte spullen hebben wij deze pakketten kunnen samenstellen. 

 

Wij hopen dat jullie allemaal een heel fijn paasweekend hebben gehad!

Happy Stones

 

6 Maart J.L. hebben we in Loppersum 150 Happy Stones verstopt. Aangezien de lockdown maar voort bleef duren en vele dingen werden afgelast besloten wij voor de omgeving een uitje in de buitenlucht te organiseren. 

 

Voor ieder gevonden steen was een prijsje te winnen. Ook waren er 2 gouden stenen verstopt en hieraan zat een Bol.com kaart twv 25 euro als prijs. 

Het was een groot succes door de leuke opkomst! (zie foto) 

Bingo!

27 Februari J.L. hebben wij voor onze cliënten en non-cliënten een online bingo georganiseerd.

Cliënten konden gratis deelnemen en er waren hele mooie prijzen te winnen. 

Het was een gezellige en geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

Stichting Armoedefonds doneert mondkapjes!

In Januari mochten wij maar liefst 3000 mondkapjes ontvangen van Stichting Armoedefonds.

Deze hebben wij uitgedeeld aan onze cliënten. 

Kerstpakketten 2020

De uitgifte van onze kerstpakketten zit er voor dit jaar weer op. Wij zijn ontzettend blij dat, ondanks Covid-19, de uitgifte gewoon plaats heeft kunnen vinden.

In totaal hebben wij dit jaar maar liefst 78 pakketten kunnen uitdelen aan onze cliënten. Wij hopen dat jullie veel verlichting van het pakket ondervinden, maar bovenal er lekker van kunnen genieten.

Wij wensen jullie ook allemaal hele fijne en gezellige feestdagen toe

Ten slot willen wij dit bericht wijden aan al onze donateurs en hulptroepen. Zonder jullie was het dit jaar niet gelukt.

*Kruidvat Uithuizen* Coop Verstraete Uithuizermeeden * Coop Verstraete Baflo * AH Appingedam * mts jj Bos & jj.Bos * BAKA * Gem. Loppersum * SNS Fonds Middelstum * Stichting De GFVN * Diaconie ger. kerk Loppersum * Opbrengst pietenactie Eemsmond * Opbrengst van de sinterklaas gedichten

Alle anonieme donaties en iedereen die donaties heeft gebracht aan de deur. Alle donaties in onze collectebus tijdens het inzamelen of in het stichtinghuis.

ONZE MANNEN!!Voor alle oppas uren zodat wij hard aan de slag konden, maar ook voor al jullie geduld en sjouwwerk

En natuurlijk bedanken wij al onze vrijwilligers die zich met 100% weer hebben ingezet. Monique bedankt voor de hulp tijdens het inzamelweekend in Uithuizermeeden.

Namens het bestuur van Stichting Steun Je Medemens wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen toe.

Hanneke Anita Seraja

 

Baka sponsort kerstdozen!

Ook dit jaar mochten wij van onze trouwe sponsor Baka weer kerstdozen ontvangen. 

Dankzij deze prachtige donatie kunnen wij ook dit jaar de kerstpakketten weer feestelijk verpakken. Baka bedankt!

 

Sinterklaas 2020

Dankzij mooie subsidies en donaties hebben wij ook dit jaar onze cliënten weer kunnen voorzien van sinterklaascadeaus.

Ondanks Corona hebben wij gelukkig onze uitgifte wel kunnen voortzetten. Afgelopen weken hebben cliënten volop cadeautjes kunnen uitzoeken. Per kind konden de mama's en/of papa's voor 50 punten komen uitzoeken in een apart ingericht kamertje, een eigen cadeauwinkeltje.

Naast cadeautjes kregen ze natuurlijk een jutezak, pepernoten, inpakpapier en een sinterklaasletter mee.

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne pakjesavond mogen beleven

Team Stichting Steun Je Medemens

Met name dank aan:

Jumbo Maripaan

Armoedefonds

SNS fonds

Kruidvat Uithuizen

Kruidvat Bedum

Kruidvat Appingedam

Zonder jullie bijdrages en inzamelingsactie was dit nooit zo'n groot succes geweest

Gluurpieten actie

Yency verkocht afgelopen November gluurpietjes.

Van iedere verkochte gluurpiet ging er 1 euro naar onze stichting.

De actie was een groot succes en zo mochten wij maar liefst een cheque t.w.v. 376 euro in ontvangst nemen. 

Inzameling Coop Verstraete Uithuizermeeden

Wauw wat een mooie opbrengst van 2 dagen inzamelen bij Coop Uithuizermeeden.

Maar liefst 12 bananendozen vol producten en voor €350,- aan tegoedbonnen hebben jullie gedoneerd. Ook zat er nog ruim €100,- in de collectebussen!
Donateurs bedankt voor jullie donatie(s)
Coop Uithuizermeeden bedankt dat we ook dit jaar weer bij jullie mochten inzamelen.

Collecteweek 2020

Collecteweek 2020

Een collecteweek waarvan wij dachten hem niet meer te kunnen gaan lopen i.v.m. Covid-19. Gelukkig kon het doorgang vinden.

De opbrengst bedraagt in totaal maar liefst €1683,37. Hier zitten ook alle tikkies en overboekingen bij die deze week zijn binnen gekomen.

Sommige delen in Stedum en Middelstum hebben we niet kunnen lopen door ziekte en onderbezetting.

Donateurs en vrijwilligers, heel erg bedankt voor deze opbrengst! Wij gaan dit gebruiken voor de kerstpakketten aangezien de inzamelingen in winkels dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Nu merken we eigenlijk pas hoeveel geld in de vorm van producten wij normaal gesproken inzamelen in de winkels medio November. Dit bedrag help ons een heel eind op weg! Nogmaals dank!

Team St. Steun Je Medemens

Heb je onze collectant gemist en wil je graag een donatie doen? U mag altijd een overboeking doen op ons rekeningnummer NL67ABNA0825782925 t.n.v. Stichting Steun Je Medemens Onze stichting heeft een ANBI status. Donaties kunnen dus worden opgegeven bij de belastingdienst.

Nieuw onderkomen Stichting Steun Je Medemens

Op 19 Oktober 2020 openden wij de deuren van ons nieuwe onderkomen. 

Van Stichting Wierden en Borgen morgen wij voor 1 jaar lang dit nieuwe onderkomen gebruiken voor onze stichting. 

 

We hebben heel hardt gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor de opening en dat is mooi gelukt! Zie foto's. 

Donaties

 

Wij hebben de afgelopen periode weer een aantal mooie donaties mogen ontvangen.

Natuurlijk zijn wij de donateurs heel dankbaar.

Een kleine overzicht van de donateurs;

* Lopec 

* Tros, de grootste familie van nederland

* Haella stichting

* Dreamleaders bv

* Melitta

* Gem. Loppersum

* SNS Fonds Middelstum

* SNS Fonds Eemsmond

* Diakonie gereformeerde kerken Loppersum

* BAKA (kerstdozen)

* Stichting Armoede Fonds

 

 

Garagesale

 

Op 19 september hadden wij een garagesale door het hele dorp.

Onze stichting heeft een mooi bedrag bij elkaar gekregen nl 567,75 euro.

 

Nieuwe locatie

 

Op 17 september mochten wij tekenen voor onze nieuwe locatie.

Wij mogen maar liefst 2 woningen gebruiken van woningstichting Wierden en Borgen, Hiervoor zijn wij heel dankbaar.

Het adres van de nieuwe locatie is Badweg 61. Nr 63 gebruiken wij als opslag voor al onze spullen. Op 19 oktober zullen wij hier onze deuren openen.

Zuidlaardermarkt

 

Op 16 augustus stonden wij voor de stichting op de zuidlaardermarkt. 

De opbrengst was 929,10 euro. Dit kunnen we gebruiken voor de pakketten.

Donatie Mamamini goede doelen fonds

 

Wij mochten ondanks de corona op 14 augustus een cheque van mamamini goede doelenfonds twv 200 euro in ontvangst nemen.

Hiervan kunnen wij weer mooie spullen aanschaffen voor onze cliënten.

Opening locatie

 

Op 4 juni 2020 openden wij onze deuren voor Cliënten en belangstellende. Wij hebben dit opgezet omdat door corona het voor de mensen nog moeilijker is om rond te komen.

Op deze locatie kunnen cliënten gratis spullen uitzoeken.

Ook niet cliënten zijn welkom om spulletjes te kopen tegen een klein bedrag. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de pakketten.

 

Oproep vanuit de stichting

 

Hallo Allemaal!
Onze stichting wil graag uitbreiden in het ondersteunen van hulp aan onze cliënten.
Wij willen hun maandelijks kunnen voorzien van kleding/speelgoed en evt. voedselpakketten.
Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig!!
Heeft u nog nieuwe en/of 2e hands goederen zoals;
- (kinder) Kleding
- Speelgoed
- Decoratie artikelen/Huishoudelijke artikelen
- Dekbedovertrekken
- Leesboeken/kinderboeken
- Houdbaar eten/driken
- Babyartikelen
- Huisdierbenodigdheden
Belangrijk is wel dat de producten schoon, heel en bruikbaar zijn!
Geen grote artikelen ivm ruimte zoals kasten, bedden etc.
Wij hopen de komende maand genoeg in te zamelen, zodat wij vanaf Juni ons stichtinghuis OPEN kunnen stellen voor onze cliënten, maar ook voor de overige medemens.
De opzet die wij voor ogen zien; cliënten van de stichting mogen 1x per maand gratis kleding en speelgoed komen uitzoeken.
Niet cliënten zijn ook van harte welkom alleen vragen wij dan een kleine bijdrage voor de producten. Deze opbrengst komt in zijn geheel voor de stichting. Hiervan hopen wij de sinterklaascadeaus voor 2020 te kunnen aanschaffen.
Inbrengen kan aan de Pomonaweg 45 te Loppersum
Wij hanteren ten alle tijden de RIVM regels omtrent Corona!!
Delen jullie dit bericht voor ons?
Alvast bedankt

Uitgifte paas/coronapakketten

Op 11 april mochten wij als verrassing een paas/coronapakket brengen naar onze cliënten. Door een anonieme donatie hebben wij dit groots kunnen doen. Wij zijn de donateur heel erg dankbaar!

 

Uitgifte kerstpakketten

Op 21 december was de uitgifte van de kerstpakketten.

Cliënten mochten hun eigen pakket samen stellen. Dit om voedselverspilling tegen te gaan. De dozen waren goed gevuld en daarom dus best zwaar. Het was een geslaagde dag waar zelfs de krant bij aanwezig was. 

Uitgifte sinterklaas

Op 27 november hadden wij de uitgifte van de sinterklaaskado's. 

De ouders mochten zelf langs komen om de kado's voor hun kinderen uit te zoeken. Vervolgens werd alles doorgegeven aan sinterklaas en heeft de goedheiligman de kado's gegeven aan de kinderen. Uit reacties vernomen dat de sinterklaasfeest bij alle gezinnen goed is gevierd.

 

Inzameling Plus Jeroen Juch Bedum

Op 29 en 30 november mochten wij inzamelen bij Plus Jeroen Juch in Bedum.

Het waren 2 zeer geslaagde en leuke dagen. We hebben veel producten mogen inzamelen. Alle donateurs heel erg bedankt!

 

 

Inzameling Coop Verstraete Uithuizermeeden

Op 8 en 9 november mochten wij inzamelen bij Coop Verstraete in Uithuizermeeden.

We hebben deze 2 dagen een mooie opbrengst qua producten gekregen. Bedankt donateurs!

 

Collecteweek

Van 14 t/m 19 oktober hadden wij onze jaarlijkse collecteweek. In deze week hebben wij maar liefst €1000,08 mogen ophalen.

Alle dank aan de donateurs en natuurlijk de vrijwilligers. 

 

Kinderbingo

Op 16 oktober organiseerden wij een kinderbingo, ook in Wiemersheerd te Loppersum. De zaal zat helemaal vol met kinderen en hun ouders/opa's en oma's. Iedereen mocht meedoen maar de prijzen waren alleen voor de kinderen. We hebben veel blijde gezichten gezien.

Bingo

Op 12 oktober organiseerden wij een druk bezochte bingo in Wiemersheerd te Loppersum. Dit om onze stichting meer naamsbekendheid te geven en natuurlijk voor een gezellige avond. De mensen waren enthousiast dus wellicht in de toekomst meer.

 

Kinderkledingbeurs

Op 11 oktober stonden wij op de kinderkledingbeurs in Bedum. Daar hebben wij een loten mogen verkopen voor onze stichting. We hadden leuke prijzen en ook het spel in de vorm van 21en werd goed ontvangen. 

Statiegeldactie Coop Verstraete te Uithuizermeeden

Van 1 April t/m 31 Juli waren wij het goede doel bij de statiegeldactie van Coop Verstraete te Uithuizermeeden. 

De opbrengst was maar liefst €432,40!! 

Coop Verstraete Bedankt!

 

 

Koningsdag Loppersum 2019

Wij hebben als stichting een enveloppenloterij georganiseerd in Loppersum tijdens Koningsdag 2019.

Van vele winkeliers en bedrijven in Loppersum e.o. hebben wij leuke prijzen mogen ontvangen. Ook de Blokker te Uithuizen heeft ons grote hoofdprijzen gegeven. 

Mensen konden voor €1,- een lootje kopen en 15 stuks voor €10,-. Ruim 300 prijzen waren er te winnen dus er was een grote win kans. 

De opbrengst was ruim €1200,- en daarmee was het een zeer geslaagde dag!

 

 

Statiegeld actie Coop Ten Boer

Van 1 Januari t/m 30 Maart 2019 waren wij bij Coop Ten Boer het goede doel voor de statiegeldactie. 

Er is maar liefst €297,60 gedoneerd!

Uitgifte kerstpakketten 2018

Woensdag 19 December hebben wij 50 huishoudens kunnen verblijden met een mooi kerstpakket. 

Dit jaar hadden we als stichting ervoor gekozen om de mensen zelf hun pakket samen te stellen. 

De opslagschuur hebben we leuk aangekleed en we zorgden voor warme chocolademelk en warme broodjes knakworst tijdens het wachten. 

RTV Noord kwam nog langs voor een stukje live op de radio, wat een gezelligheid!

 

Afhankelijk van de grote van de huishoudens werden de pakketten samengesteld. 

Zo mocht een 2 persoonshuishouden 25-30 producten uitzoeken en een 6 persoons huishouden 55-60. 

Dankzij alle donaties die wij verzameld hadden bij de Plus Bedum & AH Loppersum + enkele donaties van bedrijven, hebben wij al deze gezinnen een hele mooie kerst kunnen geven. 

De reacties van de mensen waren hartverwarmend en stuk voor stuk zeer positief. Vooral dat ze de pakketten zelf konden samen stellen en dat het echt goed bruikbare producten waren werd toch wel veel genoemd. 

Ten slotte willen wij BAKA nogmaals zeer bedanken voor de mooie kerstdozen. Dit maakte de pakketten extra mooi. 

 

 

Pakjes dag 5 December 2018

Woensdag 5 December gingen de pieten op pad om maar liefst 40 kindjes te verblijden met zakken vol pakjes!

Dit is o.a. waar Stichting SJM zich het hele jaar voor inzet om dit te kunnen realiseren. Het was weer een geslaagde dag!


Inzamelen Supermarkten

Inzamelen Plus Jeroen Juch te Bedum

23 & 24 November mochten wij 2 gezellige dagen inzamelen bij de Plus in Bedum.

Maar liefst 850 producten werden er gedoneerd. Deze verstrekken wij in de 50 kerstpakketten eind December.

Bedum heel erg bedankt voor deze donaties!

 

Inzamelen AH Scheffers te Loppersum

 

1 December mochten wij de hele dag houdbare producten inzamelen bij de AH te Loppersum.

Ook hier werd gul gedoneerd, want in slechts 1 dag tijd mochten wij maar liefst 550 producten inzamelen. 

 

 


Collecteweek 15 t/m 21 Oktober

15 t/m 21 Oktober 2018 mochten wij collecte lopen in de dorpen Loppersum, Zeerijp en Wirdum. Ivm bezetting is Stedum ons helaas niet gelukt. Toch hebben wij een hele mooie opbrengst mogen ophalen in de 3 voorgenoemde dorpen. 

€921,11 is er maar liefst gedoneerd. Hiervoor ontzettend veel dank aan alle donateurs. 

Vele mensen kennen ons nog niet omdat we een jonge stichting zijn, maar er is heel erg positief op ons gereageerd en dat hebben we dus gezien in het eindbedrag van de donatie.

Ook hebben wij naast dit geldbedrag nog nieuw speelgoed gedoneerd gekregen en houdbare voedselproducten. 

Corinne, Maaike, Seraja, Jantien, Anita, Esther, Nynke, Danielle, Gea, Greetje en Hanneke heel erg bedankt voor jullie inzet in deze week! De totale opbrengst gaat natuurlijk ten goede aan onze stichting.

Wij zullen jullie via onze website op de hoogte houden van wat wij met dit geldbedrag hebben gedaan.